Het wijzigen van salarisgegevens, 2 methodes:

1. Zie reeds bestaande mogelijkheden in bijlage "Salarissen werknemers Wijzigen"

2. Middels upload van gevuld importsjabloon, bijgaand moet eerst een Template- importsjabloon worden geupload

LET OP: Als het salaris wordt gewijzigd (handmatig of via upload) dan staat het salaris bij "dienstverband" goed, maar NOG NIET bij de Pensioen- en overige regelingen.  U zal na aanpassing en of upload altijd op de knop "salaris naar regelingen" moeten klikken: