Nieuwsbrief januari-II

Januari-II 2019

aanpassingen

Nieuwsbrief januari-II 2019

Lay-out bij nieuwe medewerker

Bij het aanmaken van een nieuwe medewerker is het tweede scherm in de busbaan iets aangepast. Het scherm begint nu met; "datum in dienst", gevolgd door "werkelijk salaris" en "parttime percentage".

Aanpassingen in EBlinC

Nieuwe medewerker....

·         Het veld "communicatie email" (werk email) is verplicht gesteld bij de invoer van een nieuwe medewerker.

·         "Relatie start datum" is niet verplicht, bij enkele klanten wel.

·         Bij de export van de tijdregistratie komt nu ook het berichten-veld mee. Hierin kun je de omschrijving van de werkzaamheden benoemen.

Mutaties van Werkgevers

Bij het afhandelen van mutaties kun je nu een filter toepassen om ALLEEN de mutaties welke door de klant zijn gedaan in beeld te krijgen.

Ga hiervoor naar Bedrijf > Email.verz. > Mutatie instellingen

Sync op Personeelsnummer

Voor het importeren van gegevens heb je nu de mogelijkheid om een keuze te maken in de manier van synchroniseren van gegevens. Toegevoegd is de mogelijkheid om dit te doen o.b.v.. een personeels- of systeemnummer.

Nmbrs

Ondertussen hebben we de salaris koppeling met Nmbrs ter hand genomen. We zijn nu op zoek naar een klant waarmee we kunnen testen. De gedachte is dat de werkgever zijn mutaties in het salarispakket Nmbrs muteert en dat deze mutaties automatisch in EBlinC terecht komen.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Vanuit mijnpensioenoverzicht.nl kan een XML bestand worden gedownload wat automatisch kan worden ingelezen in de Financiële Planner van EBlinC.

EBLINC Team

Marianne Thiadens

David Harpe

Maarten Boerhof

Noach van Beusekom

Patrick Keukens

Gerrit-Jan van Dalen