Om ervoor te zorgen dat het juiste email programma wordt geopend bij het drukken op de "knop" ("envelop")

Dan moet je bij de instellingen van Windows bij "Standaard Apps" bij email, kiezen voor Outlook (als je dat tenminste gebruikt)

Als je er op geklikt hebt dan opent Outlook en wordt er gelijk het e-mailadres van EBlinC-email portaal ingezet, zodat d email ook bij de klant kan worden opgeslagen.

EML bestanden

EBlinC slaat de Outlook e-mails op als .eml bestand. Om de email vanuit het EBlinC-portaal te openen is de volgende instelling vereist:

Ga binnen Windows naar: instellingen > Apps > Standaard Apps > Standaard-apps per bestandstype en kies ".eml" en selecteer Outlook.