Via EBlinC is het mogelijk om mutaties rechtstreeks bij ASR in te schieten. De lijn ondersteunt alléén mutaties op het werknemerspensioen.


Om de koppeling te activeren zijn er een aantal acties van uw zijde die eerst moeten plaatsvinden.


Deze acties zijn:

1) lijst per email bij EBlinC aanleveren met de te koppelen bedrijven , "opgave ASR Koppeling bedrijven" zie bijlage hieronder. EBlinC zal uw verzoek bij ASR indienen. Na akkoord en koppeling van de contracten door ASR aan EBlinC, zal EBlinC het akkoord van ASR aan u mailen en kunt u EBlinC inrichten.

2) EBlinC inrichten en het aanzetten van de koppeling, zie bijlage hieronder " Werkwijze ASR Koppeling"


De volgende mutaties kunnen op dit moment aan ASR verzonden worden:Mutaties zullen na inschieten aan ASR de volgende kleuren in de vorm van een bolletje krijgen:


Zwart     : Mutatie is ontvangen (datum wordt vermeld)

Groen    : Mutatie is correct verwerkt

Rood     : mutatie is afgewezen


In alle gevallen wordt er als u de mutatie opent en met uw muis op het gekleurde bolletje gaat staan een melding zichtbaar als zaken afwijken en of mogelijk worden afgewezen.


Weetjes: 

1) voor het opnieuw versturen van een mutatie na toevoeging van bijvoorbeeld ontbrekende gegevens moet je in EBlinC een nieuwe mutatie aanmaken om zo de nieuwe up-to-date informatie aan ASR te verzenden

2) Bij gehuwde toetredende medewerkers zal een relatie startdatum vermeld moeten zijn, anders wordt de mutatie afgewezen.

3) LET OP: UITDIENSTDATUM voor ASR is de eerste dag dat iemand NIET meer werkzaam is. Let hierop bij handmatige invoer van uitdienstmeldingen.