Compliance/ CRM module

Deze functionaliteit heeft betrekking op het kopiëren en toewijzen van emailverkeer in uw email programma in de applicatie van EBLINC.

De gedachte is dat; in – en uitgaande e-mails op de juiste plek terecht komen in de EBLINC applicatie. Het voordeel hiervan is dat u alle correspondentie met een werkgever of werknemer gecategoriseerd en samengevoegd heeft binnen 1 systeem.

Stappenplan

-       EBlinC maakt een IMAP account voor u aan

-       Binnen uw email programma maakt u een nieuw account aan

-       Definieer de juiste regels om de mail in de juiste “inbox” te krijgen

-       De mail wordt automatisch door EBlinC ingelezen

-       Binnen EBlinC kunt u de mail toewijzen aan de betreffende werknemer/ werkgever

Snelle Stap (zie bijlage)

Snelle stap maken

Je vindt de Snelle stappen op het tabblad Start. “Kies daar voor Nieuwe Snelle Stap” maken. Staat die optie er niet bij, blader dan iets naar beneden of klik op het streepje met het driehoekje eronder. (Of klik rechtermuisknop).