Excel sjabloon zie hieronder:

Wat te doen:

1. Excel sjabloon uploaden bij Bedrijf > Formulieren sjablonen, toekennen aan ALLE bedrijven, alleen zichtbaar voor ATP
  2. Ga “op” het juiste bedrijf staan
  3. Ga naar: werknemer > Formulieren > Formulieren uitgebreid
  4. Selecteer het zojuist geüploade formulier
  5. Selecteer het gehele bedrijf of een selectie van een aantal werknemers
  6. Open de download van het gegenereerde bestand

Wat gebeurt er dan:

Als je de Excel opent tref je 2 tabbladen aan, voor de klant zou je er nog 1 kunnen “verbergen”.

1. Blad1, dit wordt gebruikt voor de IMPORT
  2. INPUT1, hier komt de export van data op terecht. In de Excel wordt de Export van de data door gekopieerd op BLAD1 (voor de import)

De werkgever laat je op BLAD1 de aanvullingen neerzetten.

GJ