LOKET

Info over koppelingsloket is te vinden op:    https://helpdesk.loket.nl/hc/nl/articles/360010294760-Handleiding-REST-API-koppeling


het betreft een standaard / generieke koppeling beschikbaar op basis van onze RESTful API.


  Rechten(  connectoren) voor    Loket     die aangevinkt moeten zijn, zijn:

 

Raadplegen dienstverbanden

Raadplegen ziekteverzuim

Raadplegen HRM

Raadplegen verlofadministratie

Raadplegen beloningen

Raadplegen variabele gegevens

Beheren en raadplegen BSN 

 

Soms ook als volgt verwoord:Of zo:

 • GetEmployeesForEmployer     
  GetEmployeeWerkgelegenheid  
  GetLonenForEmployment  
  GetWorkingUrenForEmployment  
  GetOrganizationForEmployment  
  GetEmployeeBSN  
  GetEmployeesPartnersWanneer partnergegevens niet bekend zijn zie handleiding wat te doen als partnergegevens niet bekend hieronder als bijlage

_


COBRA


In de bijlage vind je de handleiding hoe er een ClientId en een ClientSecret te geven zijn voor de Cobra-koppeling. De werkgever moet dan het deel "Cobra API client toevoegen" volgen.

 

Voor Cobra zijn dat de volgende GET connectoren:


GetEmployeesForOrganization     

 GetCivilStatus     

 GetTimeSchedule


Het kan zijn dat de functie niet beschikbaar is van nog niet, dit heeft er dan mee te werken die de klant van de Cobra API-module nog niet verminderen, hier zijn namelijk extra kosten aan verbonden. Zie hieronder de uitleg van Cobra welke ook in de handleiding staat:

Cobra API dienst aanvragen

Wanneer de hieronder beschreven taak, dat je de niet dienst     Cobra API     nog niet hebt gewerkt. Dit is een extra module in onze dienstverlening waar kosten voor rekening in rekening worden gebracht.

E-mail SD Worx voor het activeren van Cobra API     ., vul je gegevens in druk     op     Versturen     . De accountmanager van SD Worx zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

========================================= === == == =======

In bijlage handleiding Cobra API en voor Testomgeving Cobra


Veelgestelde vragen Cobra / Loket

 

Vraag     : Krijgen wij via EBlinC via de koppeling met Cobra een mutatie uit dienst als deze datum uit dienst bij aanvang arbeidsovereenkomst al wordt ingevuld in Cobra?

Antwoord     : Nee wanneer de datum uit dienst al bij het in dienst komen ingevuld is dan komt er geen uit mutatie mits de datum uit dienst dienst dienst. De datum uit dienst zal al gelijk in het staan en omdat de datum niet systeem komt er dus ook geen mutatie.

 

Vraag:     Bij Loket is de bestaande koppeling uitgebreid met de uitwisseling van partner en soort gegevens. Gebeurt dit automatisch, of wij de koppeling moeten wij dan opnieuw aanzetten, of nog anders? 

Antwoord      op vraag 2: In principe komt de partner en soort gegevens gewoon mee in de koppeling mits de klant ook gebruik maakt van de koppeling binnen Loket. De klant dient het productgezin om te plaatsen, dit kan op de volgende manier: 

Beheer-->Beschikbaar product totaal dan product Gezin (22) aanzetten. Op medewerkerniveau kan de info nu worden gevuld onder blokblokken Persoon en dan naar onder scrollen totdat je de partner en Kind ziet.


LAAT OP: Nieuwe medewerkers komen pas over de lijn binnen      in de maand waarin zij indienst treden     !