In de bijlage vind je de handleiding hoe er een ClientId en een ClientSecret kan worden aangemaakt voor de koppeling. De werkgever moet dan het gedeelte volgen "Cobra API cliënt toevoegen".

 

Wanneer u de API kunt verstrekken, dient u de GET-connectoren voor  Loket aan te vinken:

 

 •  GetEmployeesForEmployer 

   GetEmployeeEmployments 

   GetLonenForEmployment 

   GetWorkingUrenForEmployment 

   GetOrganizationForEmployment 

   GetEmployeeBSN 

   GetEmployeesPartners

 

Rechten voor de loket API die aan gevinkt moeten zijn:

Wanneer partner gegevens niet binnenkomen zie handleiding wat te doen als partner gegevens niet binnenkomen hieronder als bijlage

_


Voor Cobra zijn dat de volgende GET connectoren:


GetEmployeesForOrganization 

 GetCivilStatus 

 GetTimeSchedule


Het kan zijn dat de functie niet beschikbaar is van nog niet, dit heeft er dan mee te werken die de klant de Cobra API module nog niet verminderen, hier zijn namelijk extra kosten aan verbonden. Zie hieronder de uitleg van Cobra welke ook in de handleiding staat:

Cobra API dienst aanvragen

Wanneer de hieronder beschreven taak, dat je de niet dienst Cobra API nog niet hebt gewerkt. Dit is een extra module in onze dienstverlening waar aanvullende kosten voor in rekening worden gebracht.

E- mail SD Worx voor activeren Cobra API ., vul je gegevens in druk op Versturen . De accountmanager van SD Worx zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

================================================== ==============

In bijlage handleiding Cobra API en voor Testomgeving Cobra


FAQ Cobra / Loket

 

Vraag : Krijgen wij via EBLinC via de koppeling met Cobra een mutatie uit dienst als deze datum uit dienst bij aanvang arbeidsovereenkomst al wordt ingevuld in Cobra?

Antwoord : Nee wanneer de datum uit dienst al bij het in dienst komen ingevuld is dan komt er geen uit mutatie mits de datum uit dienst dienst dienst. De datum uit dienst zal al gelijk in het staan en omdat de datum niet systeem komt er dus ook geen mutatie.

 

Vraag: Bij Loket is de bestaande koppeling uitgebreid met de uitwisseling van partner en soort gegevens. Gebeurt dit automatisch, of moeten wij de koppeling dan opnieuw aanzetten, of nog anders? 

Antwoord  op vraag 2: In principe komt de partner en soort gegevens gewoon mee in de koppeling mits de klant ook gebruik maakt van de koppeling binnen Loket. De klant dient het product gezin aan te zetten, dit kan op de volgende manier: 

Beheer-->Beschikbaar product totaal dan product Gezin (22) aanzetten. Op medewerker niveau kan de info nu gevuld worden onder blokblokken Persoon en dan naar onder scrollen totdat je de partner en Kind ziet.


LAAT OP: Nieuwe medewerkers komen pas over de lijn binnen  in de maand waarin zij indienst treden !