Via EBlinC is het mogelijk om mutaties rechtstreeks in het portaal van NN in te schieten.  Dit betreft 100% NN contracten en NIET de Oude Delta Lloyd contracten. Voor deze laatste kunt u de reeds bestaande koppeling NN (OUD DL) benutten.Om de koppeling te activeren zijn er een aantal acties van uw zijde die eerst moeten plaatsvinden.


Deze acties zijn:

1) Formulier per email bij EBlinC aanleveren genaamd "Akkoordformulier EBlinC NN",  zie bijlage hieronder. EBlinC zal uw verzoek bij NN indienen. Na akkoord en koppeling van de contracten door NN aan EBlinC, zal EBlinC het akkoord van NN aan u mailen en kunt u EBlinC inrichten.

2) EBlinC inrichten en het aanzetten van de koppeling, zie bijlage hieronder " Werkwijze NN Koppeling"


De volgende mutaties kunnen op dit moment aan ASR verzonden worden:Mutaties zullen na inschieten aan NN de volgende kleuren in de vorm van een bolletje krijgen:


Zwart     : Mutatie is ontvangen (datum wordt vermeld)

Groen    : Mutatie is correct verwerkt

Rood     : mutatie is afgewezen


In alle gevallen wordt er als u de mutatie opent en met uw muis op het gekleurde bolletje gaat staan een melding gedaan als zaken afwijken en of worden afgewezen. Daarnaast kunt u onder Actie lezen wat de reden is van de afwijzing.